“We moeten wel als installatiebedrijven”.

Dit is een veel gehoorde uitspraak in de installatiebranche. De huidige markt levert namelijk een enorme vraag op naar vaardige handen om het werk uit te voeren, maar Nederlandse vakmensen zijn onvoldoende aanwezig. Maar wat doe je dan als bedrijf dat op zoek is naar extra tijdelijke capaciteit? Vooral voor zakelijke projecten is het inzetten van internationale monteurs het overwegen waard.

Bij Flexibel-Personeel  werken we met een vaste groep ervaren vakkrachten uit verschillende landen uit de EU. Denk hier aan Spanje, Estland, Roemenië en Hongarije.

Voordelen Internationale monteurs   –  Motivatie en Flexibiliteit

Het is een grote stap, 1500 kilometer of meer verderop aan een project beginnen. Maar als de monteur ervaren is en goed Engels of Duits spreekt, heeft hij ook de durf om naar Nederland te komen. Hij is dus erg gemotiveerd om hier te slagen. Er is geen andere reden dan werken en geld verdienen. Ze zetten dan ook graag een stapje meer of draaien een uurtje of zaterdagje extra.

Een ander groot voordeel is dat onze internationale monteurs overal in Nederland inzetbaar zijn. Wij regelen huisvesting in de buurt van hun werklocatie.

VCA en standaarduitrusting

Veel van onze vakkrachten werken al langer in Nederland en spreken Engels of Duits. Ze kennen onze werkcultuur en zijn goed op de hoogte van de veiligheidsregels. Daarnaast zijn al onze medewerkers in het bezit van een geldig  VCA-certificaat. Met dit certificaat in de hand, handgereedschap, PBM’s en licht elektrische gereedschap verschijnen ze met eigen vervoer bij u op de werklocatie ! Totale ontzorging vanuit onze kant.